BELI ŠUM #16: Jean Rohe & Cameron Bobro / Modulated voices

17.11.2014 21:00, Centralna Postaja

BELI ŠUM #16: Jean Rohe & Cameron Bobro / Modulated voices

V okviru dvodnevnega gostovanja umetnice Jean Rohe s koncertom v Salonu in v Centralni postaji s projektom Modulated Voices, kjer v sodelovanju z umetnikom Cameronom Bobrom v svojem delu in iskanju skozi glasbeno izražanje pripoveduje zgodbe življenja.

Jean Rohe, poje in igra večjezično izvirno glasbo obeh Amerik. Solo ali z žanrsko-oblikovanim triom, Jean prinaša celotno širino svojih slogovnih znamenitosti, kjer gre za raziskovanje križišč ameriške ljudske glasbe, jazza, brazilskih in afro-perujskih tradicij. Prav tako je njena prefinjenost pri pisanju pesmi našla dom na folk festivalih po vseh združenih državah. Prepričljiva in močna večjezična poezija, premišljena instrumentalizacija in harmonija petja, avtorica in performerka Jean Rohe v svojem izvajanju briše meje med izvajalcem in občinstvom, tako z glasbo razkriva življenjske zgodbe in ponuja globlji in drugačen vpogled na realnost vsakdanjosti.

v sklopu mednarodnega projekta CORE NETWORK/CENTRALNA MREŽA – 2014

 

 Fotogalerija @Flickr >> 

http://www.jeanrohe.com/

Vaš brskalnik je zastarel in več ni podprt. Prosimo prenesite si enega izmed modernih brskalnikov: firefox, chrome, internet explorer, opera, safari.