BELI ŠUM #20: PAVEMENTAL in JUNEsHELEN

25.09.2015 18:00, CENTRALNA POSTAJA

BELI ŠUM #20: PAVEMENTAL in JUNEsHELEN
BELI ŠUM #20: PAVEMENTAL in JUNEsHELEN

PAVEMENTAL 

BELI ŠUM / elektroakustični dogodek

Pavemental je projekt stalnice slovenske scene Jerneja Marušiča, bolj znanega kot Octex, ki ne odzvanja tehnoidno dubovskega zvočnega pejsaža, ampak posega po hiphoperskih bitih in skejterskih trikih. Pod tem imenom je Jernej letos izdal EP Streeteepy, ki ga bo tokrat predstavil v živo.

 

http://www.pavemental.com/

 

JUNEsHELEN

BELI ŠUM / elektroakustični dogodek

Digitalni album JUNEsHELEN: Chapters - Part one je bil izdan v sredini septembra 2015, sledilo mu bo nadaljevanje Chapters - Part Two, pozimi letos. Album Chapters - Part one, predstavlja velik korak naprej v nenehno spreminjajočem in razvijajočem opusu mlade glasbenice. Ozračje očarljive romantike, z mehko, ozko linijo med tukaj, sedaj in sanjami.

JUNEsHELEN je slovenska avtorica. Psevdonim o dveh ženskah, v nenehnem medsebojnem boju, polnem nasprotij. Večna raziskovalka, radovedna in senzibilna, ki je ne moreš zapreti v škatlo z gladkimi, mehkimi robovi, nežnih barv, saj odpira širok vpogled v svet zvoka, vibracij in čuteče lirike.

 

https://soundcloud.com/juneshelen

 

 

 

https://www.facebook.com/events/1665678940343127/

 

preddogodek MFRU KIBLIX  2015 - LIFT ME UP 


Festival kot kulturni performans oziroma 1.2.3.4” 

(zapiski neke raziskovalne naloge v procesu GT22.intermedije) 

Raziskuje in performativno predava MIHA(sonda3), pravni zastopnik Ustanove Fundacija Sonda, iniciator garažnega galerijskega projekta EX-garaža ter transmedijskega laboratorija GT22

več: http://sonda.kibla.org/

 

Beli Šum finančno podpira Mestna občina Maribor in Ministrstvo za kulturo Slovenije  

Vaš brskalnik je zastarel in več ni podprt. Prosimo prenesite si enega izmed modernih brskalnikov: firefox, chrome, internet explorer, opera, safari.