BELI ŠUM #22/ BOJLER edicije #02: ROKKO RAI + prenos v živo --> YouTube channel

23.10.2015 20:00, CENTRALNA POSTAJA

BELI ŠUM #22/ BOJLER edicije #02: ROKKO RAI + prenos v živo --> YouTube channel

Beli Šum 2015 – ciklus sodobne av produkcije

Beli Šum podpira in afirmira sodobno slovensko avdio-vizualno produkcijo, s poudarkom na lokalnih umetnikih mlajše generacije, kot tudi na že uveljavljenih avtorjih srednje generacije. Beli šum na eni strani deluje v realnem, fizičnem prostoru, kar omogoča neposredno estetsko izkušnjo - se pravi žive trenutke za uho in oko, hkrati pa tudi interakcijo med avtorji in občinstvom. Na drugi strani pa prek občasnih živih prenosov v eter obeh slovenskih študentskih postaj (Radio Študent in MARŠ) presega lokalno zasidranost.

S konceptom bojler edicije želimo predstaviti lokalne DJ-e, ki so že delno uveljavljeni ali se šele uveljavljajo v podzemni sceni. Zavedamo se njihovega potenciala, zato si želimo to izkušnjo deliti tudi s širšo publiko. V prihodnjih dogodkih bomo gostili navdušence nad elektronsko glasbo, ki bodo s svojim intimnim stikom s publiko v živo zagotovili glasbeno harmonijo. Z Youtube kanalom prenosa v živo pa bodo lahko svoje sposobnosti prikazali še širši publiki. S tem združujemo/povezujemo notranjo in zunanjo plast plesne glasbene scene.

Rokko Rai
(https://soundcloud.com/rokko-rai)
DJ, producent in organizator dogodkov Just Jam na Ptuju. Njegova strast za glasbo se je razvila že v zgodnjih otroških letih. Skozi vsa leta je strmel k alternativnemu pristopu in zmeraj iskal nove, drugačne poti, kar lahko zmeraj slišimo na njegovem plesišču. Njegova glasbena paleta vključuje elemente žanrov od house, acid house, microhouse do detroit&chicago sound, techno in tudi brejkov. Svojo tehniko in selekcijo je do sedaj dodobra razvil in tako postal eden najbolj naprednih DJ-ev na Ptuju. Ogreval je že odre velikih imen, kot so Valentino Kanzyani, Nicholas Lutz, Martinez, Marko Nastič in Ian F.

Za udeležbo na dogodku je potrebno poslati prijavo na elektronski naslov marina.uakar@gmail.com.

VSTOPNINE NI!

V primeru zapolnjenih mest liste udeležencev se ustvari čakalna lista za naslednji dogodek. O tem bomo vas tudi obvestili preko elektronske pošte.

Za tiste, ki pa niste sposobni migrirati v fizični prostor Centralne Postaje, je možen ogled prenosa v živo preko YouTube kanala. Povezavo slednjega bomo delili spodaj v komentarjih.

https://www.youtube.com/channel/UCTXgpmEJGzB3-FQBoSsui5w

facebook 

Beli Šum finančno podpira Mestna občina Maribor in Ministrstvo za kulturo Slovenije   

Vaš brskalnik je zastarel in več ni podprt. Prosimo prenesite si enega izmed modernih brskalnikov: firefox, chrome, internet explorer, opera, safari.