BELI ŠUM #36 JUNEsHELEN

23.09.2016 20:00, Centralna Postaja, Koroška cesta 5, Maribor

BELI ŠUM #36 JUNEsHELEN


Nina Šardi (1985), v avstrijskem Gradcu diplomirana umetnostna zgodovinarka, slovenska umetnica in glasbenica, pod pvsevdonimom JUNEsHELEN, deluje kot pevka, avtorica glasbe in tekstov, producentka, izvajalka in oblikovalka celostne podobe JUNEsHELEN.

Po končanem študiju in 8-ih letih življenja v Avstriji, je kratek čas živela v Berlinu in se leta 2013 vrnila v Slovenijo, kjer trenutno živi.

JUNEsHELEN-ino glasbo prežema sanjsko in kinematografsko vzdušje v preobleki temačnega trip hopa.  Na pevkin glasbeni slog je vplival široki spekter različnih žanrov in stilov, ki segajo od eksperimentalne, trip hop, elektronske in vse do klasične, ambientalne, progresivne in filmske glasbe.

Hedonističen, ženski duh njene narave in ustvarjalnosti, se prepleta z melodijami klavirja, mehkimi sintetizatorji in s prizemljenimi ritmi bobnov, nad katerimi lebdi njen vokal, v poeziji romantično pesniške občutljivosti.

Ravnotežje življenja in vzstavljanje izkušenj, ter subjektivnih stvaritev v svet glasbe, zvoka in glasu.

več na: http://juneshelen.com/

JUNEsHELEN music 

 

Vljudno vabljeni, vstopnine ni!

S prijazno podporo Ministrstva za kulturo Slovenije, Mestne občine Maribor. 

Vaš brskalnik je zastarel in več ni podprt. Prosimo prenesite si enega izmed modernih brskalnikov: firefox, chrome, internet explorer, opera, safari.