Ambasada Cirkulacija 2 na MFRU - v CENTRALNI POSTAJI - kulinarični dogodek

17.10.2017 19:00, Centralna postaja Koroška cesta 5, 2000 Maribor, Slovenija

Ambasada Cirkulacija 2 na MFRU - v CENTRALNI POSTAJI - kulinarični dogodek
Vabljeni na kulinarični dogodek Cirkulacije 2 v torek, 17. oktobra 2017 ob 19.00 v Centralni postaji / Koroška cesta – v Mariboru.

Cirkulacija 2 v dneh Mednarodnega festivala računalniških umetnosti predstavlja svoje dejavnosti v Centralni postaji na Koroški 5 v Mariboru. Okostje  je razstava umetniških in tehničnih domislekov/ artefaktov ter multimedialnih zapisov o preteklih dejavnostih. Pripravili smo nekaj (inter)medijskih postaj, spletni 3d radijski program in migajoč objekt ali dva.

Razstava poteka od torka 10. oktobra pa do zaključka festivala 18. oktobra 2017. Vrhunec bo v torek 17. oktobra ob 19.00, ko bodo Ambasadorji Cirkulantje tudi osebno prisotni in kakšno zakuhali/ odigrali!

lačne nahranili
žejne napojili
pokvečeni plesali
majhni poveličali
kužni ozdraveli!

Sodelujoči: Boštjan Leskovšek, Borut Savski in Stefan Doepner. Medijsko prisotna: pacient Mahnič in pacient Čadež.
 
 
Ambasada Cirkulacija 2 na MFRU - v CENTRALNI POSTAJI je del programa mednarodnega festivala računalniškega festivala v Mariboru (MFRU 2017 - ZA UPANJE 2), ki poteka na različnih lokacijah v mestu od 6. - 18. oktobra, 2017
 
 
program zavod uho, oko/EXP_LAB/CENTRALNA POSTAJA je financiran s strani  Mestne občine Maribor 
Vaš brskalnik je zastarel in več ni podprt. Prosimo prenesite si enega izmed modernih brskalnikov: firefox, chrome, internet explorer, opera, safari.