Polenta / Tea Melin: Kolaž emocij - neskončna končnost

13.08.2012 18:00 - 05.09.2012, Koroška cesta 5, Maribor

Polenta / Tea Melin: Kolaž emocij - neskončna končnost
Barve v predstavljenih delih nosijo sporočilo. "Meglice, ki spominjajo na vesolje, dajejo občutek svobode in neskončnosti. Črna in modra v predstavljenih delih simbolizirata moč, eleganco, spolnost in skrivnost." (T.M.)

Tea Melin (1991) je študentka industrijskega oblikovanja na Akademiji za likovno umetnost v Ljubljani. Po izobrazbi je kozmetičarka, ki se aktivno ukvarja s filmskim make-upom ter se trenutno preizkuša v filmski vlogi celovečerca režiserja Vitomirja Kaučiča, Vinopiri: Krvni davek. 

POLENTA je primer vsakdanjega dogajanja, druženja in deljenja, ki kot takšno že stoletja daje moč in polni življenja. Je bilo in bo osnova vseh organiziranih legij na bazi med-kulturnega, med-rasnega, med-spolnega, med-generacijskega, med-celinskega in med-žanrskega in med-mestno, centralno-perifernega dialoga. Nekaj, kar se z enostavnimi dodatki spremeni v okusen obrok ali celovečeren film, performans, instalacijo oziroma v temelj trajnostno-naravnanega in stabilno-kvalitetnega menija, dialoga, diskurza.
Vaš brskalnik je zastarel in več ni podprt. Prosimo prenesite si enega izmed modernih brskalnikov: firefox, chrome, internet explorer, opera, safari.